Hollands KroonZakelijk

IJssalon Vidaro opent zijn deuren in Hippolytushoef

Hippolytushoef – Hollands Kroon is een middenstander rijker. Donderdag 10 juni zijn aan de Parklaan 1 (voormalige vestiging van Braad) de deuren opengegaan van ijs- en spijssalon “Vidaro”.

Manager Marjolein de Jager is zeer trots op de zaak en heeft er zin in zowel de bewoners van Hippolytushoef als de bezoekende toeristen te voorzien van een versnapering. “Als je door het dorp loopt, zie je toch wel dat er nog veel toeristen zijn en het is een drukke doorgaande weg vanuit de nieuwbouw”, aldus Marjolein.

De naam Vidaro komt grotendeels van de naam van de zoon van de eigenares Evelien de Groot. De reden voor het starten in Hippolytushoef is omdat Evelien het een heel leuk dorp vindt. Naast echt ambachtelijk Italiaans schep– en softijs kunnen de bezoekers ook terecht voor koffie en gebak. In de toekomst worden mogelijk nog andere producten toegevoegd aan het assortiment.

Openingsfeest
De zaak is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30 uur. In juli hopen Evelien en Marjolein een openingsfeest te houden, waarbij groots kan worden uitgepakt.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button