Sport

Acht mannelijke kandidaten Noordkop in scheidsrechterverkiezing

Advertentie:

Regio Noordkop – Zonder scheidsrechter geen voetbal. Sterker nog, de (assistent-)voetbalscheids is een onmisbare schakel tijdens de ruim 30.000 amateurwedstrijden per weekend. Samen met spelers, trainers en supporters zorgt de scheids ervoor dat wedstrijden volgens de regels en vol fairplay verlopen.

KNVB en ARAG zetten de scheidsrechter in de spotlight met de Amateurscheidsrechter van het Jaar-Verkiezing.

De awards zijn voor de (assistent-)scheidsrechters die fairplay ademen. Een scheidsrechter die besluitvaardig is, een echte leider (m/v) en een echte teamplayer. Iemand die mentaal en fysiek fit is en bovenal zorgt voor spelplezier.

Kandidaten Noordkop
De kandidaten komen uit het gehele land. De KNVB heeft uit Den Helder en Hollands Kroon acht kandidaten genomineerd. Regio Noordkop brengt geen stemadvies maar steunt alle kandidaten van harte. Opmerkelijk is dat er (nog?) geen vrouwen tussen staan. Lezers kunnen hun favoriete scheids nomineren, dit kan tot en met zondag 8 oktober 2023.

Kandidaten KNVB gediplomeerd en ongediplomeerd
Patrick Schoenmakers – Zeemacht
Ronald Agema- HCSC
Louis van der Weijde – DWOW
Jan Loew – JVC
Ronald Dalmeijer – JVC
Henk loosschilder – FC Den Helder
Alwyn Mc Campbell – Kleine Sluis
Dirk Kort – Wiron

Meld jezelf aan of zet jouw favoriete (assistent-) scheidsrechter in het zonnetje op Scheidsrechtervanhetjaar.nl

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button