Hollands Kroon

Alzheimer Café Wieringerwerf

Wieringerwerf – U heeft een naaste of partner met een diagnose dementie. Hierbij heeft u uw handen vol aan de zorg voor uw naaste. Het is voor u een hele opgave om hier de juiste weg in te vinden en uw omgeving reageert hier wisselend op. Herkenbaar? Kom dan naar het Reizend Alzheimer Café in de cultuurschuur in Wieringerwerf op donderdag 23 juni 2022 in de gemeente Hollands Kroon.

Tijdens deze middag krijgt iedereen de gelegenheid om informatie uit te wisselen met andere bezoekers en kan iedereen vragen stellen aan professionals. Bezoekers kunnen bij de informatietafel folders en andere materialen inzien.

De inloop begint om 13.45 uur met een kopje koffie of thee. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Er is geen toegangsprijs en aanmelden is hierbij niet noodzakelijk.

Onder andere mensen met dementie, mantelzorgers en overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de maandelijkse informatie over deze bijeenkomsten bij b.palsma@alzheimervrijwilligers.nl

Ook kan men contact opnemen met mevrouw Rensing (06 2237 2553).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button