Politiek

GroenLinks Hollands Kroon houdt openbare fractievergadering in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – GroenLinks Hollands Kroon houdt woensdag 12 juni een openbaar fractieoverleg in Johanna’s Bos in Anna Paulowna. Op de agenda staan de onderwerpen van de gemeenteraadsvergadering van 20 juni.

De openbare vergadering wordt om 19:30 uur geopend, gevolgd door mededelingen, vaststellen van de agenda en insprekers over de raadsagenda of over andere onderwerpen. Vervolgens wordt de Kadernota 2025 besproken. Ook is er een rondvraag, waarna om 22:00 uur zal worden afgesloten.

Ter voorbereiding van de begroting stelt de gemeente ieder jaar rond deze tijd een kadernota op. Dit wordt ook wel de voorjaarsnota genoemd. Hierin wordt de huidige financiële situatie van de gemeente uiteengezet en worden prioriteiten en belangrijke keuzes voor de komende jaren vastgesteld. Hiermee bepaalt de raad de kaders waarbinnen een sluitende meerjarenbegroting kan worden vormgegeven. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierover mee te denken en mee te praten.

Johanna’s Bos
De vergadering vindt 12 juni plaats in Johanna’s Bos, gevestigd aan Lotweg 42 in Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button