Sport

Kampioensploegen Hermes officieel gehuldigd

Advertentie:

Den Helder – De Helderse hockeyclub Hermes is afgelopen seizoen gestart met een nieuw technisch beleid. De bezielende leiding van trainerscoördinator Robert Scheephorst heeft met twee kampioenschappen direct zijn vruchten afgeworpen.

Hermes telde dit seizoen slechts drie junioren- en vier seniorenteams. Een extra bijzondere prestatie dus dat twee ploegen het kampioenschap op hun naam hebben geschreven. Het mix onder 14 team (hoofdfoto) kende een wat turbulente start van het seizoen, maar met behulp van teambuilding sessies, inzet van het nieuwe technische beleid en het invliegen van de nieuwe coach Stefan Wiedeman halverwege het seizoen, is dit jeugdteam kampioen geworden.

De spelers van het Heren 1 team hebben zich als ware gladiatoren naar het kampioenschap gestreden tussen de grote landelijk spelende clubs. Trainer Olivier Carlebur stelde een een zero tolerance beleid op voor het nuttigen van alcohol daags voor de wedstrijden. Terwijl deze heren bezig waren aan hun opmars, toonde dit team zich evengoed bereid om de jongste spelers uit te lenen aan het door ziek en zeer noodlijdende Heren onder 25-team van coach Penny Raadgers-Mounoury.

Huldiging
Tijdens het jaarlijkse einde-seizoensfeest op zondag 9 juni zijn deze kampioenen officieel gehuldigd door voorzitter Tim Petter. In september gaat het hockeyseizoen 2024/2025 van start voor deze kleine club met grootse ambities.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button