Den HelderJeugd

Kinderraad van Den Helder organiseert fotowedstrijd op nationale Buitenspeeldag

Advertentie:

Den Helder – Het is woensdag 12 juni nationale Buitenspeeldag. De kinderraad van Den Helder organiseert hiervoor een fotowedstrijd, waarmee de kinderen mooie prijzen kunnen winnen.

De kinderraad vindt het belangrijk en leuk als er veel meer buiten wordt gespeeld. Daarom roepen zij alle kinderen van Den Helder op om op 12 juni buiten te spelen. Wanneer de kinderen die dag een leuke foto maken van het buitenspelen maken ze kans op een mooi buitenspeelpakket. De foto’s kunnen voor maandag 17 juni worden gemaild naar kinderburgemeester@denhelder.nl. Op www.denhelder.nl/kinderburgemeester is meer informatie over deze fotowedstrijd te vinden.

De nationale Buitenspeeldag wordt elk jaar gehouden door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon, nu al meer dan tien jaar op een rij. Op deze dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 100.000 kinderen onbezorgd kunnen spelen. De kinderraad ondersteunt deze actie door voor de Helderse kinderen een fotowedstrijd te organiseren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button