SportZeemacht

Vele medailles voor wedstrijdzwemmers MSV Zeemacht

Advertentie:

Den Helder – De Noord-Hollandse Minioren Finales werden afgelopen weekend gezwommen in Alkmaar. De jongste zwemmers van Zeemacht zien dit toernooi altijd als hoogtepunt van het seizoen.

Liefst elf Zeemacht-zwemmers hadden zich gekwalificeerd voor deze provinciale finales en de meesten hadden een druk programma met veel afstanden. De minioren kwamen goed voor de dag met persoonlijke records op veel afstanden, maar ook met mooie ervaringen in het zwemmen van finales. De estafetteploegen deden het buitengewoon goed met twee zilveren medailles voor de minioren 4 estafette, bestaande uit Jayden, Yfke, Evi en Giuliano.

Ook was er een bronzen medaille voor de minioren 6 estafette, bestaande uit Merlijn, Alen, Saar en Inoa. Individueel werden er ook medailles gehaald. Evi pakte de gouden plak, verder was er één keer zilver en drie keer brons voor Inoa en twee keer brons voor Guilliano. De zwemvereniging was trots op de resultaten van de jeugdzwemmers.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button