SportZeemacht

Voetballers Zeemacht gedegradeerd na kansloze nederlaag tegen Ilpendam

Advertentie:

Den Helder – De veldvoetballers van Zeemacht hebben een 0-4 nederlaag geleden tegen Ilpendam. Door dit resultaat is de ploeg uit Den Helder gedegradeerd naar de vijfde klasse.

Zeemacht moest het zonder verschillende vaste krachten stellen en al snel werd duidelijk dat de tegenstander beduidend sterker was. In de twintigste minuut werd het 0-1. Doelman Willem de Vreugd moest voor de pauze nog een treffer incasseren, waarmee de ruststand 0-2 was. In de tweede helft kwam Zeemacht iets beter voor de dag, maar het lukte de Nieuwediepers maar niet om te scoren.

Via een onhoudbaar afstandsschot werd het 0-3 en wist Zeemacht dat het over en uit was. Mark Dalmeijer viel ook nog uit met een blessure. Voor hem was geen vervanger aanwezig, wat typeerde hoe triest deze middag verliep. Het werd daarna ook nog 0-4. Zo komt het seizoen van Zeemacht ten einde met een harde nederlaag. Het begon nog zo mooi in de Den Helder Cup, en is met deze harde nederlaag verdrietig afgesloten.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button