Sport

Voetbalsters Succes sluiten seizoen af met tweede plaats op Final League

Advertentie:

Hippolytushoef – De meiden onder 17 en onder 13 van voetbalvereniging Succes speelden zaterdag de Final League. De onder 13 sleepte daar de tweede plaats binnen.

De Final League is een toernooi, georganiseerd door de KNVB, waar verschillende teams uit het district aan meedoen die ongeveer gelijk zijn geëindigd in hun competitie. De meiden onder onder 17 nam het in Midwoud op tegen MOC, de onder 13 speelde op het terrein bij de Blokkers.

Omdat het reguliere seizoen afgelopen is, hadden toch al wat dames andere plannen gemaakt. Ook waren er de nodige blessures, waardoor beide teams wat personele problemen hadden. Het voordeel van zo’n grote meidenpopulatie is dat er bij de meiden onder 13 een aantal speelsters van de meiden onder 11 mee konden en bij de meiden onder 17 weer een aantal van de meiden onder 13, die hun hand niet omdraaien voor twee toernooitjes op een dag.

Resultaten
De meiden onder 17 speelde wedstrijden tegen Amstelveen/Heenraad, Buitenboys, DTS, MOC en SDW. Met twee gewonnen wedstrijden en drie nipt verloren was het een redelijk geslaagd toernooi. Er werd hier helaas geen eindstand bijgehouden, maar zelf berekend leverde dit waarschijnlijk een derde plaats op.

De meiden onder 13 traden aan tegen Blokkers, De Dijk en Geel Wit. Omdat hier een team was afgehaakt, volgde daarna nog een finaleronde. Met één gewonnen en twee gelijk mocht de MO13 de finale spelen. Deze ging na strafschoppen verloren, maar de tweede plaats was meer dan verdiend.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button