Hollands Kroon

Afscheid op het Baken

Adverentie

WIERINGERWERF – Afgelopen maandag hebben kinderen, ouders en opa’s en oma’s weer mogen genieten van de afscheidsmusical van groep 8. Na 8 jaren op de basisschool werden zij, na een persoonlijk woordje bedankt voor de gezellige jaren in de klas.

We hebben van jullie genoten waren de woorden van de leerkrachten.

De musical “DE GEHEIME GYMPIES” werd opgevoerd in de Cultuurschuur en bezocht door een 100-tal mensen. Een leuke musical met enthousiaste kinderen die na de zomervakantie hun vleugels zullen uitslaan en naar het vervolgonderwijs gaan.

De leerlingen van juf Lies Goedhart krijgen een exclusieve rondleiding in een schoenenfabriek. De kinderen komen vol enthousiasme de fabriek binnengestormd. Zoë en Julia zijn, net als juf Lies, helemaal in de wolken want wie wil er nu niet de hele dag schoenen passen? Vrienden Cas en Bas vinden de fabriek maar naar zweetvoeten ruiken en vinden er niks aan, totdat ze ontdekken dat de gympen van de Amerikaanse basketballer Benjamin Bing ook uit deze fabriek komen. Oliver is als enige niet echt enthousiast, en weet al helemaal niet wie Benjamin Bing is. Hij zit in ieder geval niet in de politiek, dan had Oliver hem wel gekend.

Woensdag zijn de kinderen door alle schoolkinderen  van Het Baken uitgezwaaid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button