Den HelderJeugd

Den Helder krijgt een jongerenloket

Advertentie:

Den Helder krijgt een jongerenloket. Dat is erop gericht om jongeren binnen de eigen mogelijkheden te laten meedoen in de maatschappij.

Het jongerenloket en de aanpak 16-27 jaar ondersteunt de jongeren bij hun ontplooiing, zelfredzaamheid en in die gevallen dat het even tegenzit in het leven.

Bij dit specifieke jongerenloket 16-27 jaar kun je als jongere, maar ook als professional terecht voor informatie, advies en hulp met betrekking tot werk & inkomen, opleiding, zorg, wonen, schulden en verslaving. Het loket wordt eerst als pilot (proef) opgezet voor een periode van twee jaar. De kosten hiervoor bedragen 60.000 euro.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button