Sport

Leo van Miltenburg wint eerste ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Jeu de boulesvereniging Entre Nous uit Den Helder hield afgelopen zaterdag haar eerste ledentoernooi van 2024. Leo van Miltenburg ging met de overwinning aan de haal.

Het was de eerste uit een reeks van twaalf wedstrijden, waarvan de beste tien tellen voor de eindstand. Ondanks vele griep aantallen viel de deelname mee. De wedstrijden begonnen om exact 12:00 uur en er werden drie partijen gespeeld met aansluitend de finale. In de finale stonden Leo van Miltenburg en Ger Jonker tegenover Antoinette Loonstra en Jan Karsten.

Op papier een interessante finale, maar niets was minder waar gezien de sterkte van de spelers. Loonstra en Karsten hadden waarschijnlijk hun kruit verschoten en Jonker en van Miltenburg lieten er geen gras over groeien. Het tweetal was oppermachtig en liet Loonstra en Karsten volslagen kansloos. Dat resulteerde in een 13- 1 overwinning, zodat Leo van Miltenburg winnaar werd van het eerste ledentoernooi. Ger Jonker werd keurig tweede, gevolgd Jan Karsten en Antoinet Loonstra.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button