Cultuur/NatuurHollands Kroon

Kunst en Kippensoep

Advertentie:

VAN EWIJCKSLUIS – In Pension van Ewijcksluis is er op 21 juli een nieuwe expositie in het kader van Kunst en Kippensoep. Deze keer met werken van Willy Pickkers uit Hoorn. WIlly is  begonnen met schilderen als hobby, dit is na een opleiding mijn werk geworden.

Willy laat zich niet in een “hokje” stoppen en wil alles uitproberen. ZIj wordt voornamelijk geïnspireerd door de natuur en dan vooral het water, maar ook van een Schotse Hooglander gaan haar kwasten sneller kloppen.

Op dit moment is les geven haar grote passie, andere leren wat er mogelijk is en ze enthousiast maken voor de schilderkunst. Ook workshops geven hoort daar bij, vooral de workshop “schilderen met een pasje”, daardoor leren mensen om op een hele andere manier te schilderen. Het is geweldig om te doen en de resultaten van de cursisten zijn zeer verrassend en mooi om te zien.

De omgeving van Ewijcksluis heeft Willy nu al heel veel inspiratie gegeven, het water, de vlakte erachter en zelfs de windmolens gaan zeker terugkomen in een nieuw schilderij.

Bij de opening op 21 juli zal de kunstenares samen met de Kippensoep persoonlijk aanwezig zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button