Hollands Kroon

Spontane breuk in waterleiding

Advertentie:

HIPPOLYTUSHOEF – Aan het water bij de Grote Krogt is woensdagmiddag spontaan een breuk ontstaan in een waterleiding. Het euvel werd pas later ontdekt en daarom zijn er heel wat liters water in de naastgelegen vijver gestroomd.

In de avond is het talud ontgraven en is de kapotte leiding blootgelegd waarna men de boel heeft afgesloten en de leiding kon repareren.

Nadeel van het afsluiten van de waterleiding voor de werkmannen was wel dat zij van de buurt geen koffie konden krijgen omdat er helaas geen water was. Maar daar bleken zij geen moeite mee te hebben. De boel is weer keurig gerepareerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button