Den HelderZakelijk

Derde locatie van Fysiotherapie Suri in Den Helder

Den Helder – Ankit Suri opende zijn derde praktijk van Fysiotherapie Suri op Het Arsenaal in Den Helder. Op 9 april 2020 bestond fysiotherapie Suri in Den Helder zeven jaar. Helaas kon dit door de komst van Covid-19 niet gevierd worden. Daarom vond hij het tijd voor een derde praktijk om zo nog meer patiënten te kunnen helpen.

De beschilderde muur in de derde praktijk van Fysiotherapie Suri (Foto: Cathy Niesten).

“De afgelopen jaren heb ik als fysiotherapeut duizenden patiënten geholpen. Mijn eerste praktijk opende ik in Sportschool Theo Komen. Het werk als fysiotherapeut in Den Helder gaf mij veel voldoening. Vervolgens ben ik in 2016 uitgebreid en opende een tweede locatie in Sportschool FCAP in Anna Paulowna. Deze praktijk bestaat alweer vier jaar. Nu heb ik zelfs mijn derde praktijk geopend op het Arsenaal in Den Helder. Dit is nu de hoofdlocatie”, vertelt Ankit vol enthousiasme.

In 2015 nam de groei van Fysiotherapie Suri toe. “Het uitvoeren van resultaatgerichte behandelingen zonder lange wachtrijen zorgde voor naamsbekendheid van de praktijk. Ook patiënten welke al uitbehandeld waren bij andere praktijken hielpen wij hier om volledig klachtvrij te raken.”

Praktijk Het Arsenaal
De hoofdlocatie van de fysiotherapeut is nu te vinden op Het Arsenaal. Deze praktijk is zo groot dat er twee behandelruimtes en een revalidatie ruimte voor medische fitness te vinden zijn op de begane grond. Op de tweede verdieping zit een schoonheidssalon. Het personeel dat aan de websites werkt hoeft nu ook niet meer vanaf huis te werken, omdat er ook voor hen een grote ruimte beschikbaar is.

Beauty Salon Het Arsenaal in de praktijk van Fysiotherapie Suri (Foto: Cathy Niesten).

Helaas kan de opening van de nieuwe praktijk niet worden gevierd. Ankit is druk bezig met een actie op de Facebook pagina van Fysiotherapie Suri om zijn patiënten te bedanken. “Zonder onze patiënten hadden wij nooit een derde locatie kunnen openen,” aldus Ankit Suri. Informatie over de nieuwe praktijk is te vinden op de website van Fysiotherapie Suri.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button