Hollands Kroon

Een lekker bakkie bij Zweefvliegcentrum Noordkop

Wieringenmeer – De Rabobank Kop van Noord-Holland is een gewaardeerde partner van de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij zijn één van de founders. Daarnaast denken zij direct aan de uitdagingen in de Kop van Noord-Holland als zij overbodige spullen hebben die een mooi tweede leven tegemoet kunnen zien bij verenigingen en stichtingen. Zo kregen de Schager, Helderse en Hollands Kroonse Uitdagingen laatstelijk meerdere koffiemachines aangeboden. Deze werden geplaatst op de websites en waren binnen no-time vergeven.

Een van deze machines is deze week aangeboden aan Zweefvliegcentrum Noordkop aan de Hippolytushoeverweg in de Wieringermeer. Vrijwillig kantinebeheerder Frans Sandkuijl is er maar wat blij mee. Hij haalde de machine op en installeerde deze in het prachtige nieuwe onderkomen van het Zweefvliegcentrum.

Het zweefvliegcentrum is momenteel helaas niet voor iedereen toegankelijk. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn alleen de clubleden welkom. Zodra de maatregelen weer iets versoepeld worden kunnen ook geïnteresseerden, meevliegers en passanten weer van een lekker bakkie worden voorzien. Dan kan ook alle informatie over het zweefvliegen worden ingewonnen.

Tot die tijd kan dat op de website van de club, www.zweef.nl. Kijk daar eens op en kom later zeker langs bij de hangaar. Het zal mensen verbazen hoe laagdrempelig deze mooie hobby is.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button