Hollands Kroon

Gaper in zomerse editie van 5e Open Cultuur Podium

Advertentie:

Hollands Kroon – De live Facebook uitzending van het 5e Open Cultuur Podium Hollands Kroon vind zondag 12 juli om 17:00 uur plaats. In deze zomerse editie zijn er muzikale optredens van No way back, Angie Nephews samen met Alex Bos en Allard Folkers, de leden van de groep Zomer (Perry Rood, Koen Zuurbier, Edo Wijnker), The Boogie Dogs en The Chief.

Verder een animatievideo van Ted Moelker en een reportage over het maken van een gaper. Deze gaper, gemaakt door Rein Veldboer, is recent in het nieuws gekomen. De gaper werd recent van een gevel gehaald bij een apotheek in Amsterdam.

Joop Luten  van het Cultuur Platform Hollands Kroon presenteert de uitzending die men kan volgen op Facebook kanaal van Cultuur Platform Hollands Kroon  https://www.facebook.com/CultuurplatformHK/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button