Hollands Kroon

Uitdaging helpt De Vrijheid de digitale snelweg op

Westerland – Toen matchgroeplid Justin de Weert namens de Hollands Kroonse Uitdaging op bezoek was bij Schietsportvereniging De Vrijheid in Westerland, merkte hij op dat deze vereniging niet te vinden was op Facebook. Sterker nog, hij wist van het bestaan van de vereniging niet eens af. En dat terwijl zij wel graag nieuwe leden willen. Daar helpt een goed bereik op de digitale snelweg vanzelfsprekend aan bij.

Voor Justin reden om aan te bieden een Facebook-pagina voor de vereniging te maken. Die pagina werd vorige maand geactiveerd. En met nauwelijks berichten genereerde de pagina al direct vele volgers. Nu was het tijd om de pagina aan de vereniging over te doen en om deze te gaan vullen met relevante informatie.

Daarvoor toog Justin naar de burelen van vice-voorzitter Gijs Wilms. Om daar voorzitter Jan van de Wiel toegang te verlenen tot de pagina en uit te leggen hoe alles werkt. Tijdens deze digitale overhandiging smeedde het bestuurlijke tweetal het plan om Justin er maar bij te blijven betrekken. “Want jij snapt dit allemaal veel beter dan wij.” Besloten werd dat Justin dan wel meer kennis van zaken aangaande de schietsportvereniging moet hebben. Hij krijgt daarom voor zijn werk het lidmaatschap aangeboden. Dat aanbod liet hij niet liggen. “Dat lijkt mij hartstikke leuk. Dan kan ik er zo voor zorgen dat de vereniging bekender wordt en misschien meer leden krijgt.”

Ook geïnteresseerd geworden? Kijk dan op de Facebookpagina.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button