Den HelderHollands Kroon

Gameday uitgesteld door nieuwe coronaregels

Advertentie:

Den Helder – Het had een mooi openingsweekend moeten worden voor Rabobank Gameday in Den Helder en Wieringerwerf. Zaterdag 10 juli zou de start zijn van een zomer vol met games, sporten en (computer) technieken. Zes weken lang konden jongeren vanaf 10 jaar in het Tekpark in Den Helder en in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf terecht om bijvoorbeeld een spelletje met de VR bril te spelen of een workshop BMX flatland te volgen.

Het kabinet kondigde vrijdagavond 9 juli weer nieuwe Coronamaatregelen. Daarop besloot de organisatie van Rabobank Gameday de start van het event uit te stellen. Wanneer het evenement nu van start zal gaan, is nog niet bekend.

De organisatie kijkt naar de mogelijkheden voor een start later in de zomer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button