112SchagenVideo

Twee doden bij groot ongeval op N249 bij ’t Zand (update)

Adverentie

’t Zand – Bij een ernstig ongeval op de N249 bij ’t Zand zijn vanmorgen twee personen om het leven gekomen. Drie andere slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd.

De politie meldt dat het gaat om een frontale botsing waar drie voertuigen bij betrokken zijn geweest. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Brandweer, politie en ambulance hebben de weg afgesloten en zijn lange tijd bezig geweest de slachtoffers te helpen. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De politie doet onderzoek.

Update
De slachtoffers blijken een 21-jarige man uit Anna Paulowna en een 57-jarige man uit Warmenhuizen te zijn. Een 59-jarige man uit Petten, een 58-jarige vrouw uit Petten en een 56-jarige vrouw uit Warmenhuizen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Beelden: Glocal Media.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button