Uitgaan

Delight geeft zomeravondconcert op de Nollen

Advertentie:

Den Helder – De Helderse band Delight maakt zaterdag 27 juli haar opwachting op de Nollen in Den Helder. Bij dit optreden hoort ook een barbecue.

Delight, bestaande uit Monique Thijsma (zang), Ruud Kamminga (gitaar en zang), Freek Slot (gitaar en zang), Wolf Kammer (basgitaar en zang) en Fred Weerman (drums), staat bekend om haar brede muziekstijlen waaronder rock, blues, rock & roll, ballads, en een aantal Nederlandstalige nummers. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de muziek maar ook van een vers bereide barbecue door de aanwezige chef-kok.

De inloop van het zomerconcert op de Nollen is 27 juli vanaf 19:00 uur. Het optreden start om 19:30 en het event eindigt om 23:00 uur. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina van De Nollen. Op 31 augustus staat een zomeravondconcert met barbecue van Granddad Daniel en de Bende op het programma. 28 september is het de beurt aan Bark.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button