Uitgaan

Gratis concert van zangeres Joia in het Timorpark

Advertentie:

Den Helder – Joia geeft zondag 4 augustus om 14:30 uur een gratis concert in het Timorpark. Tijdens haar optreden deelt de talentvolle zangeres haar muzikale manifest, waarin ze de strijd en competitie achter zich laat en zoekt naar antwoorden op de vraag: ‘Hoe leef je een leven?’

Met haar liedjes en leefregels nodigt Joia het publiek uit om samen een zachter bestaan te verkennen. Na haar met vijf sterren bekroonde debuutalbum Living it Now, theatertours Zacht en Aegje, klinken in ROER de Nederlandse liederen van haar gelijknamige nieuwe album. Joia is een troubadour en maakt zich hard voor de zachtheid. Ze brengt dromerige liedjes vol zeggingskracht en doet denken aan een Nederlandse Joni Mitchell.

De gratis voorstelling begint om 14:30 uur en wordt aangeboden door de Helderse Serviceclubs en Vrienden van Den Helder. In geval van slecht weer vindt het optreden plaats in Theater de Kampanje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button