Den HelderZakelijk

Henry’s Groep nieuwe horeca-exploitant Quelderduijn

Advertentie:

Den Helder – De Henry’s Groep uit Heerhugowaard is de nieuwe horeca-exploitant van Quelderduijn, sinds dit jaar het vaste onderkomen van de Den Helder Suns. Het is voor Den Helder geen onbekend bedrijf, want ze doen ook de horeca in het zwembad. Leuk detail: de medewerkers spelen zelf ook basketbal.

De horeca is niet alleen geopend rond de wedstrijden van de Suns, maar de gehele week. De piek begint in september, als het nieuwe basketbalseizoen begint, maar deze week gaan de deuren al open. “Donderdag hebben we met een diploma-uitreiking al ons eerste event”, vertelt mede-eigenaar Walter van Westbroek.

Het is geen toeval dat Quelderduijn in beeld kwam bij de Henry’s Groep. “We doen al zaken in Den Helder en hadden ook al contact met iemand binnen de stichting. Verder zijn er in de regio al een aantal sportlocaties die we beheren, dus de link was snel gelegd. Zelf ben ik meer een voetbalfan, maar zakelijk gezien hebben we dus veel affiniteit met zaalsporten”, aldus Van Westbroek.

De afgelopen periode is gewerkt aan een nieuwe inrichting van het horecadeel. “Met nieuw meubilair en vooral een meer gevulde ruimte proberen we een beetje het huiskamergevoel te creëren.” Dat gevoel ervaren kan straks dus dagelijks, maar voor de basketballiefhebbers is 21 september een belangrijke datum. Dan staat voor de heren Suns namelijk de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

1 reactie

 1. Mooi,…. Nieuwe eigenaar…….
  Gaat nu eindelijk de sauna en wellness weer eens open voor het publiek?
  Voor een stad van over de 50.000 inwoners zou het fijn zijn als die weer toegankelijk is.
  In de Noordkop is helaasamper tot niks te vinden!
  Voor een beetje sauna mag je tegenwoordig al naar Fort Resort Midden Beemster als een van de dichtst bijzijnde locaties!
  Deze sauna hier in DH is erg beperkt maar is iig iets …..
  Nu is ersimpelweg niks….. Dus graag de sauna weer open en toegankelijk voor het publiek!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button