Uitgaan

Open dagen bij Amateurtuindersvereniging Texelstroom

Advertentie:

Den Helder – Amateurtuindersvereniging Texelstroom houdt zaterdag 13 en zondag 14 juli weer de jaarlijkse open dagen. Liefhebbers van groen kunnen weer genieten van al dat groeit en bloeit, maar ook voor mensen zonder groene vingers zijn de open dagen een leuk uitje. Beide dagen is er live-muziek en de kantine is uiteraard geopend.

Tijdens het open weekend kan niet alleen het gehele volkstuincomplex worden bekeken, er is ook een markt met meerdere kramen en een variëteit aan producten. Het doel is mensen kennis te laten maken met de vereniging, maar er zijn ook nog een paar tuinen vrij voor de liefhebbers. Live-muziek is er ook tijdens de open dagen. Zaterdag treedt Pieter Loch op, zondag gevolgd door het damesduo Jet en Eef.

ATV Texelstroom is beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button