Den HelderHollands KroonSchagen

Connexxion houdt reizigersonderzoek

Adverentie

Connexxion houdt op dit moment reizigersonderzoek in de regio om te bekijken of alle veranderingen van de afgelopen maanden in de smaak zijn gevallen bij reizigers. Afgelopen jaar is er namelijk veel veranderd in Noord-Holland Noord. Zo is Overal geboren, zijn de bussen wit geworden en zijn lijnkleuren ingevoerd.

Aan klanten is een mail gestuurd met het verzoek deel te nemen aan het onderzoek. Die deelname kost een minuut of tien en wie op de link klikt krijgt vragen voorgeschoteld als “Hoe vaak reis je gemiddeld met de bus”, “Ben je bekend met Overal Flex”, “Waar koop je een vervoersbewijs”, et cetera. Ook wordt om rapportcijfers gevraagd voor de informatievoorziening.

Wie de vragenlijst helemaal invult krijgt twee gratis dagkaartjes als beloning. Met de ingevulde informatie hoopt Connexxion de dienstverlening te kunnen verbeteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button