Nieuws

Nachtmarkt weer succesvol verlopen

Adverentie

KOLHORN – De jaarlijkse nachtmarkt in het pittoreske Kolhorn is zoals elk jaar ook nu weer driemaal succesvol verlopen. In de maanden juni, juli en augustus staat het dorp volop in de belangstelling door zijn wijd en zijd bekende markt met honderden kramen en duizenden bezoekers.

Er is een grote verscheidenheid aan producten en de sfeer er omheen, vooral in de avonduren, is schitterend. De bezoekers waren dan ook zeer tevreden.

Een klein dompertje was misschien de dikke bui die even na negenen overtrok. Het werd dan ook even heel druk onder de luifels van de kramen. Diegene die niet kon schuilen en enigszins nat vertrok, had het toch gezellig en leuk gehad.

Voor diegene die het hebben gemist, helaas moet men voor de volgende nachtmarkten weer een jaartje wachten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button