112

Storm raast ook over Hollands Kroon

Adverentie

HOLLANDS KROON – De storm die over Nederland raast, houdt ook op sommige plekken in de gemeente Hollands Kroon huis. Zo komen er meldingen uit Wieringerwerf, Winkel, Wieringerwaard, Hippolytushoef en Anna Paulowna.

In Winkel moest de brandweer van Niedorp naar de Sportlaan en de Populierenstraat. In Anna Paulowna was het raak aan de Kneesweg, in de Waiboerstraat en aan de Nieuweweg, Hippolytushoef aan de Mering, Kastanjehof en in de Hoge Elft en in Wieringerwaard was er stormschade in de Iepenlaan en bij woonzorggroep Molenweid aan de Patrijzenlaan. In Middenmeer moest men naar de Groetweg, Wagenpad en de Stevinstraat.

In Wieringerwerf werd de vrijwillige brandweer opgeroepen voor schade aan de Dorsmolen en de Noorderdijkweg. Wat de precieze schade is bij de verschillende meldingen is is niet bekend. Meestal gaat het om bomen.

In de omliggende gemeenten is het ook flink raak en moet de brandweer vele malen uitrukken.

De bomen aan de Dorsmolen hadden het zwaar. Foto: ZoBlauw
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button