Sport

HCSC pakt belangrijke punten

Advertentie:

Den Helder – In een spectaculair duel heeft HCSC zaterdagmiddag in de derde klasse met 3-4 van Fortuna Wormerveer gewonnen. De beslissende treffer werd gemaakt door Fotigui Camara.

Vooraf wisten de HCSC-spelers en trainer Michel Kakisina dat er weer eens gewonnen moest worden. Fortuna kreeg dan ook te maken met een zeer strijdlustige tegenstander. Toch was het thuisploeg Fortuna Wormerveer die de score opende. Adri Robert tekende daarna namens HCSC weer voor de gelijkmaker. De ploeg uit Den Helder was echter niet doortastend genoeg en moest nog voor rust de 2-1 van Fortuna incasseren.

In het tweede bedrijf kwam het team van Kakisina nog beter voor de dag. Via Clifton Gorissen werd het al snel 2-2. Niet veel later bracht Gianno Sirvania, na goed voorbereidend werk van Gorissen, de tussenstand op 2-3. Daarna liep HCSC nog verder uit: door de snelle en altijd scherp staande Camara werd het 2-4. Fortuna bracht de marge daarna weer op één door de 3-4 te maken. Daar bleef het echter bij.

Vertrouwen
Zo kon HCSC terugkijken op een uitstekende middag. Er was hard en goed gewerkt en met het scorend vermogen zit het ook goed. Deze zege geeft de ploeg uit Den Helder extra vertrouwen en Kakisina en zijn hechte groep gaan in de komende wedstrijden voor de winterstop proberen nog meer mooie resultaten neer te zetten.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button