Hollands Kroon

Belbus Noordkop verwelkomt leden voor ALV

Hollands Kroon – De Belbus Noordkop houdt haar Algemene Leden Vergadering dit jaar later dan gebruikelijk. In verband met Covid-19 is er vertraging ontstaan. De organisatie hoopt de vergadering te kunnen houden op woensdag 16 september, leden zijn welkom vanaf 13:30 uur.

Leden van de Belbusvereniging Noordkop kunnen zich aanmelden voor de ALV uiterlijk 31 augustus per mail via secretariaat@belbusnoordkop.nl of per post naar postbus 59, 1733 ZH Nieuwe Niedorp. Hierbij is het handig om naam, adres, woonplaats en lidmaatschapsnummer te vermelden.

In de week van maandag 7 september worden agenda, stukken en plaats van handeling toegezonden. De ALV voldoet uiteraard aan de beperkende voorwaarden die de coronamaatregelen stellen aan bijeenkomsten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button