Sport

Medemblikkertocht RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 16 augustus de Medemblikkertocht van 90 kilometer, waarbij een koffiestop wordt gehouden in Medemblik.

De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider en begint bij het clubhuis in park Quelderduyn om 8:30 uur. Deze groep rijdt een gemiddelde van omstreeks 22 kilometer. Tevens start er een groep fietsers om 9:00 uur, deze groep rijdt dezelfde tocht met een iets hogere snelheid.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Zie voor verdere inlichtingen op rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button