Den Helder

Proeflesweken bij Triade

Den Helder – In de eerste drie weken na de zomervakantie, van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 4 september, organiseert Triade drie open proeflesweken. Gedurende deze weken is er gelegenheid om gratis en ongelimiteerd proeflessen naar keuze te volgen. Er zijn lessen op het gebied van muziek (instrumenten en zang), dans, theater, beeldende kunst en fotografie.

In de week van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus zijn er dagelijks tussen 16:00 en 20:00 uur proeflessen muziek en dans. Is na de proefles muziek de interesse gewekt, dan kan er in de week van 24 tot en met 28 augustus gratis worden deelgenomen aan een samenspel les.

Compleet aanbod
In de week van 31 augustus zijn er diverse gratis groepslessen beeldend, theater, dans en fotografie. Op de website van Triade is het complete proeflesaanbod te vinden: triade-denhelder.nl. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via info@triade-denhelder.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button