112

Man met stroomstootwapen aangehouden

Advertentie:

Den Helder – De politie kreeg dinsdag rond 01.30 uur een melding van een ruzie op straat op de Steengracht. Binnen enkele minuten waren agenten ter plaatse, maar de betrokkenen bleken al weg te zijn. Een getuige gaf aan dat de personen waren weggelopen richting Beatrixstraat.

De politie trof op de Beatrixstraat twee personen die aan het signalement voldeden. De agenten zagen dat de man bij het zien van de politie direct spullen in een portiek legde. “Wij zagen dat hij onder meer een stroomstootwapen had weggelegd”, zo meldt de politie via Facebook. De man is hierop direct aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button