Cultuur/NatuurHollands Kroon

Nieuwe energie in de Cultuurschuur

Hollands Kroon – Na anderhalf jaar betrekkelijke rust bruist het weer in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De theaterzaal heeft door middel van fondsenwerven een gloednieuw ventilatiesysteem gekregen, dit systeem functioneert inmiddels en de zaal doet momenteel dienst als expositieruimte voor de prachtige foto’s van Fotobond Noord Holland. Deze zijn te zien tot en met 15 augustus.

Ook in de hal trekken de grappige schilderijen en tekeningen van Cees van Nieuwburg veel bekijks. Ondertussen pakt de onderhoudsgroep de kwast te hand voor het schilderwerk en worden de Scrafito’s gerestaureerd.

Vol trots verzorgen de vrijwilligers en huurders van de Cultuurschuur deze week een deel van het middagprogramma van de Surplus Zomerschool, iedereen heeft er weer zin in. De Cultuurschuur verheugt zich enorm op het eerste theaterevent Cabaret van Arie Vuyk op zondagmiddag 29 augustus.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button