Den HelderVideo

Omwonenden blij met onderhoud Sluisdijk garage (video)

Adverentie

Den Helder – Parkeergarage Sluisdijk krijgt een grote onderhoudsbeurt. De werkzaamheden starten op woensdag 7 september en duren naar verwachting tot medio/eind november. De garage is tijdens deze periode gesloten. Omwonenden reageren blij op het bericht dat de gemeente aan de slag gaat met de garage en iets gaat doen aan de overlast die ervaren wordt.

Het uitgangspunt is dat de garage met een nieuw systeem de hele dag is afgesloten en alleen toegankelijk is met een ticket of toegangspas, waardoor overlast van ongewenste bezoekers moet dalen. “Vanaf het begin heeft de deur het niet gedaan en er liggen er zwervers als ik ’s ochtends vroeg naar mijn werk moet, het is gewoon eng”, zegt een buurtbewoonster.

“Veel van onze klanten parkeren hier en er moet wel echt wat aangedaan worden”, zegt Kirsti Muijs van Piet Karsten Woninginrichting. “Ze maken het wel iedere week schoon, maar er is gewoon niet tegen aan te werken als er zoveel andere mensen komen die er niets te zoeken hebben”.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button