Den Helder

Parkeergarage Sluisdijk sluit voor groot onderhoud

Adverentie

Den Helder – Parkeergarage Sluisdijk krijgt een grote onderhoudsbeurt. De werkzaamheden starten op woensdag 7 september en duren naar verwachting tot medio/eind november. De garage is tijdens deze periode gesloten. Abonnementshouders hebben een alternatief aangeboden gekregen. Zij kunnen tijdelijk kosteloos hun voertuig kwijt in garage Koninckshoek.

Kreeft Betonrenovatie begint op woensdag 7 september met het onderhoud aan de Sluisdijkgarage. De bovenlaag van het bovendek wordt verwijderd en er wordt een nieuwe waterdichte vloer aangebracht. Daarnaast worden er een nieuw parkeersysteem en nieuwe toegangsdeuren geïnstalleerd. Het uitgangspunt is dat de garage met het nieuwe systeem de hele dag is afgesloten en alleen toegankelijk is met een ticket of toegangspas, waardoor overlast van ongewenste bezoekers moet dalen.

De werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen, zoals geluidshinder en bouwverkeer. De druk op de parkeergelegenheid in de woonomgeving en het winkelgebied kan ook tijdelijk toenemen. Het onderhoud is echter nodig. De verwachting is dat de werkzaamheden snel verlopen en dat er in november een opgeknapte garage en een werkend parkeersysteem is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button