Den Helder

Tegen de wind in racen na twee jaar terug op de dijk

Advertentie:

Den Helder – Racing Aeolus keert na twee jaar van afwezigheid binnenkort weer terug op de Zeedijk in Den Helder. Het evenement behoort tot één van de vier grootste duurzaamheidsraces ter wereld en dit jaar hebben acht internationale studententeams uit Canada, Duitsland, Denemarken, Turkije en voor het eerst ook teams uit Egypte zich ingeschreven.

De races vinden plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 augustus. Maandag 22 augustus is een testdag. De eerste teams arriveren vermoedelijk de 20e al in Den Helder. Lukt het dit jaar om het wereldrecord te verbreken en de Racing Aeolus cup te winnen? De mechanische tegenwindauto’s worden met het jaar efficiënter en sneller en het is met recht een waar spektakel op de dijk.

Interesse om een kijkje te nemen terwijl de studenten aan het sleutelen zijn? Kom dan langs in Hotel Den Helder waar in het atrium aan de auto’s gewerkt wordt! Meer informatie via www.RacingAeolus.online

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button