Hollands Kroon

Uitstapje voor gezinnen dankzij Present Hollands Kroon

Advertentie:

Anna Paulowna – Ook Stichting Present Hollands Kroon heeft met succes een beroep gedaan op het Iedereen kan meedoen-fonds van de Hollands Kroonse Uitdaging. Afgelopen mei mocht de stichting dit verdelen. Het geld hiervoor komt van het Microsoft Datacenter in Middenmeer.

Stichting Present Hollands Kroon kan dankzij deze bijdrage gezinnen met kinderen die zich door financiële omstandigheden geen vakantie of uitjes kunnen veroorloven een leuk uitstapje aanbieden. Afgelopen week kon een aantal gezinnen uit Hollands Kroon blij worden gemaakt met een Present(uit)je naar Hoenderdaell in Anna Paulowna. Gezinnen met kinderen die zich door financiële omstandigheden geen vakantie of uitjes kunnen veroorloven, kunnen worden voorgedragen door andere inwoners.

Wie ook een gezin wil aanmelden stuurt een email met een korte motivatie naar info@presenthollandskroon.nl. Vermeld hierin je eigen telefoonnummer en ook de woonplaats van het gezin. Uit iedere kern in Hollands Kroon wordt een gezin geselecteerd. Het uitstapje zal in tijdens de zomervakantie of herfstvakantie plaatsvinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button