Hollands Kroon

Bloemencorso Winkel, het Thuishuis is er bij!

Advertentie:

Tijdens de braderie, op 22 september, heeft Stichting Thuishuis Winkel een kraam gereserveerd. Daar kunnen belangstellenden kennismaken met de plannen die de stichting heeft om oudere mensen in Winkel en omstreken, die zich eenzaam voelen, tegemoet te komen. Het publiek zelf kan daar ook ideeën kwijt, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers er bij.

Bij de kraam natuurlijk het laatste nieuws over de bouw van het Thuishuis. Dit huis komt in een vleugel van het Winkelmadepark en gaat onderdak bieden aan zes alleenstaande ouderen. Alleenstaand, omdat het speciaal gericht is op mensen die zich letterlijk alleen voelen staan in het leven.

Het Thuishuis is een woonvorm waarin de mensen op zichzelf wonen, maar heel gemakkelijk contacten kunnen leggen met de medebewoners. Daar is een gezamenlijke huiskamer voor ingericht en een grote keuken waar gezamenlijk gekookt kan worden. Er zijn nog twee plekken vrij in het huis. Ook hierover is meer informatie te verkrijgen op 22 september.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button