Hollands Kroon

Gezellige maandag op de kermis

Adverentie

Het was maandagmiddag weer druk bij het kegelen in de Kermistent in Zijdewind. Oergezellig en oplopende spanning in de aanloop naar de finale. Uiteindelijk gingen de prijzen en de ‘Beker met de hele grote oren’ naar de drie dames die de meeste Kegels wisten om te kegelen.

Eerste werd na een bijzondere spannende finale Demi Tijsen, zij wist de meeste kegels vlak te gooien. Tweede werd met een klein verschil Joyce Mol en derde mevrouw De Boer.

Optocht
Ook aan de jeugd was gedacht tijdens de kermis. De optocht ging dit jaar ook over het ATB parcours. Er werd gestart bij ’t Petje, daarna over het zandstrandje en over de pontonbrug, over de Ringvaart naar het kermisterrein. De kleinste jeugd ging over het ATB parcours van de Havenstraat en dat bleek een goed alternatief te zijn. De mooiste creaties vielen in de prijzen, waar de schattige creatie van de twee kleintjes terecht de eerste prijs kregen overhandigd.

Voor maandag stonden er spelletjes gepland op het terrein achter de kermistent en door het mooie weer was dit ook een succes. Na afloop kreeg iedereen van het Kermiscomité snoep en een attractiekaart.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button