Uitgaan

GGZ-lezing over trauma en PTSS

Advertentie:

Magda Mascini van de GGZ houdt donderdagavond 26 september een lezing in School 7 over trauma’s en PTSS. Magda is GZ-psycholoog en psychotherapeut. Ze heeft kennis en ervaring in de behandeling van cliënten met PTSS.

Het woord ’trauma’ wordt in de volksmond anders gebruikt dan in de psychologische hulpverlening. Bij een tegenvaller, een mislukt examen of het mislopen van een baan wordt soms gesproken over een ‘traumatische ervaring’. In deze lezing wordt stilgestaan bij wat hulpverleners onder een trauma verstaan. Ook wordt gesproken over wat PTSS is en wordt ingegaan op behandelmethoden voor PTSS-klachten. Er is deze avond volop gelegenheid om vragen te stellen.

De lezing begint om 19.00 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Toegang is 3 euro inclusief een kopje thee of koffie in de pauze. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button