Hollands Kroon

Langdurig hinder A7 bij Den Oever

Advertentie:

Met ingang van 15 september 2019 is langdurig slechts 1 rijbaan beschikbaar op de snelweg A7 op de Afsluitdijk bij Den Oever. In verband met de bouw van de nieuwe gemalen wordt verkeer daar de komende 1,5 jaar in beide richtingen over 1 rijbaan geleid. Er geldt een lagere maximumsnelheid en verkeer moet rekening houden met vertraging.

De afgelopen periode was op verschillende plekken al merkbaar dat wordt gewerkt op de Afsluitdijk. Naast de versterking van de dijk worden de stroomkabels voor Windpark Fryslân aangelegd. Hierdoor rijdt het verkeer ook tussen Breezanddijk en Kornwerderzand over 1 rijbaan.

“Houd rekening met extra reistijd en houd de verkeersinformatie goed in de gaten”, benadrukt Rijkswaterstaat. “Met name tijdens spits, in weekenden, vakantieperiodes en bij brugdraaiingen kan de vertraging oplopen.”

Meer informatie
Lees over de diverse projecten op de projectpagina van de Afsluitdijk.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button