Uitgaan

Open dag Noorder KunstKring

Adverentie

De kunstenaarsvereniging NK zet op zaterdag 14 september de deuren open voor de Open Dag.

Leden verkopen hun eigen werk en voor bezoekers is er genoeg te doen. Er zullen portretten getekend en geschilderd worden en speksteen bewerkt, experimenteel geschilderd en geboetseerd.

Ook zijn er demonstraties zijde schilderen. De demonstratie raku stoken is een bijzondere activiteit om naar te kijken en de resultaten zijn verrassend. Tijdens dit bezoek kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor de Snuffelcursus die 21 september begint.

De Open Dag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het atelier van de Noorder Kunstkring is gevestigd aan de Pasteurstraat 147a, naast de praktijk van de dierenarts.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button