JeugdSport

Open instuifmiddag zeilen op het Amstelmeer

De Marine Watersport Vereniging verzorgt al vele jaren zeillessen voor jeugd op het Amstelmeer. Kinderen die hier aan meedoen maken al heel vroeg kennis met watersport en ontdekken hoe tof en  avontuurlijk zeilen is. De jeugdzeillessen staan open voor alle kinderen die graag willen leren zeilen, verbintenis met de marine is dus geen vereiste.

De vereniging heeft een grote groep jonge, hele enthousiaste vrijwilligers die de lessen en andere leuke zeildagen organiseren. Ook het onderhouden van de boten doet de vereniging zelf, dus het  zeilen is beslist niet duur. De Vereniging organiseert op zondagmiddag 22 september een open zeildag voor de jeugd vanaf 8 jaar. Iedereen die kennis wil maken met de vereniging, de boten én de leuke instructeurs is welkom. Wie wil en durft mag zelfs een stukje meezeilen in één van de boten.

Gratis voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Vanaf 12:00 tot 16:00 vrije inloop. Locatie: Nieuwe Haven 4 1778 LA Westerland. Vragen? Neem dan contact op met Bryan Pascoe via 06-31238885 of b.pascoe@pendadvies.nl

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close