Hollands KroonJeugd

Wijkteam start met Kookcafé voor jongeren

Advertentie:

Het wijkteam van Incluzio Hollands Kroon start 11 oktober met een kookcafé. Het is voor jongeren van 12 tot 21 jaar die moeite hebben met het leggen van sociale contacten en het leuk vinden om samen te koken. Het Kookcafé is in de Kolk in Lutjewinkel.

Wat zullen we eten? Welke ingrediënten heb je daarvoor nodig? En hoeveel geld hebben we daarvoor nodig? Het zijn allemaal vragen die bij het Kookcafé naar voren komen. Twee wijkteammedewerkers en een ervaringsdeskundige vanuit RCO de Hoofdzaak begeleiden de groep om meer sociale vaardigheden te leren en om zelfredzamer te worden.

Het Kookcafé is vanaf 11 oktober geopend en is eens in de twee weken op vrijdag van 16:00 uur tot 19:00 uur. De groep van maximaal twaalf personen gaat samen twaalf keer koken en er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €2,50 per keer. Opgeven kan via www.deacademievoorjou.nl of bellen naar telefoonnummer (088) 321 5000.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button