Hollands KroonZakelijk

Restaurant wordt omgebouwd tot logiegebouw

Adverentie

Hippolytushoef – Restaurant Miekes eten en drinken aan de Rijksstraatweg in Hippolytushoef wordt omgebouwd tot logiegebouw voor arbeidsmigranten. De huidige huurder stopt ermee en er zijn geen andere gegadigden om het restaurant voort te zetten.

Ook de eigenaar heeft nog verwoede pogingen gedaan, maar het is momenteel een moeilijke tijd om een restaurant te runnen, laat staan om er één te beginnen. Eigenaar Gert Jan Sneekes heeft nu een vergunning aangevraagd voor het verbouwen van het restaurant tot logiegebouw met negen kamers.

“Er zijn nog geen concrete toezeggingen wat betreft de logies, dus dat is nog even afwachten. De mogelijkheden zijn nog open. Zelf woon ik ernaast, dus kan ik de boel mooi in de gaten houden. Maar het gaat allemaal goed komen, want ook bij de andere logies voor arbeidsmigranten hier in de buurt valt geen onvertogen woord”, aldus Sneekes.

De bedoeling is dat met de verbouwing wordt gestart in oktober en dat volgend jaar januari of februari de eerste logies er in kunnen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button