Sport

Op de fiets naar een bakkie in Schoorl

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag de Grotesloottocht, over een afstand van 75 kilometer. Onderweg wordt een koffiestop in Schoorl gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid ligt omstreeks 22 kilometer per uur.

De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en deze tocht start op zondag 12 september om 09:00 uur. Tevens start een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijden. Dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Maar de eerste keer kan gratis worden meegereden. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button