Den HelderLOS Den Helder

Richard al tien jaar op de radio

Adverentie

Den Helder – LOS-medewerker Richard Boerrigter viert vanavond (vrijdag 10 september) dat hij tien jaar radio maakt. Op 8 september 2011 maakte hij zijn allereerste uitzending bij de lokale omroep stichting van Den Helder, samen met Frido de Kool; De Donderdagavondshow.

Na De Donderdagavondshow maakte hij nog nog ruim zeven jaar ClubRigter, een programma wat in het teken stond van Soul, Jazz en Funk. Ook ging hij hiermee live bij Windkracht 13, waar hij muzikaal talent uitnodigde om op te treden. Zo waren onder anderen The Cool Quest, Sarah-Jane en Joya Mooi te gast.

In 2018 begon Boerrigter de lokale talkshow Radio Richard. Hier staat hij stil bij het laatste nieuws uit de stad, samen met vaste meepraters die een warme band hebben met de stad Den Helder. Ook zijn er regelmatig interessante gasten in de studio, waaronder sporters Jorina Baars en Janiek van Veen, muzikanten Danny van Tiggele en Lotte Schuiling en ondernemers zoals Dave Kleine, Marco Couto Martins, Sikina Pinchetti en Suus Geluk.

Tijdens de jubileumuitzending, die van 18:00 tot 21:00 uur duurt, interviewt stadsdichter en journalist Yanaika Zomer Richard over de afgelopen tien jaar radio. In het tweede uur schuift Frido de Kool aan om nog een keer De Donderdagavondshow te maken. Jorina Baars is de speciale gast in dit uur. In het laatste uur maakt Richard, samen met Yanaika Zomer en Patrick de Vries, nog een uurtje Radio Richard.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button