Hollands Kroon

Van de makers uit Stiens, naar de ruiters op Wieringen

Adverentie

Hippolytushoef – De Hollands Kroonse Uitdaging maakt ook matches buiten de gemeentegrenzen. In dit geval met de Praxis uit Stiens. Helemaal vreemd is dit niet. De eigenaar van deze Praxis, Lars Atema, woont namelijk in Hippolytushoef.

Zo ziet hij in de regionale media wat de Hollands Kroonse Uitdaging doet voor zijn woonomgeving. Daarom benaderde hij Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging met de vraag of er ook interesse was in enkele overtollige laptops en een printer.

Voor laptops heeft de Hollands Kroonse Uitdaging met partner ICT vanaf Morgen altijd een goed adres. Printers is vaak iets lastiger. Vooral als het om professionele apparaten gaat. Toevallig net na de aanbieding van Lars stelde secretaris Marleen van der Meer van de Wironruiters uit Hippolytushoef de vraag of de Hollands Kroonse Uitdaging ook een printer kon regelen. Het liefst een professioneel exemplaar. Aanbod en vraag kwamen zo weer mooi bij elkaar. De match was gemaakt. Marleen kan het printwerk voor de Wironruiters razendsnel en dubbelzijdig doen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button