Texel

Feestelijke (her)opening bij VVV Texel

Texel – Het drieluik van VVV Texel is compleet. Na de invoering van de nieuwe huisstijl met een nieuwe website en verbouwing van het interieur, is nu ook de buitenkant van het pand aan de Emmalaan aangepakt. In het voorjaar is de winkel in een eigentijds, fris jasje gestoken.

Lichtblauwe en -gele wanden, houten meubels en kozijnen sluiten mooi aan bij de nieuwe ‘look & feel’ van VVV Texel. Ook de VVV-kantoren zijn meegenomen. De afgelopen weken is hard gewerkt om tot slot het exterieur een bijpassende look te geven. De kozijnen van ramen en deuren hebben een prachtige antracietkleur gekregen en de entree is ook voorzien van de nieuwe huisstijl om het af te maken.

De winkel wordt meer en meer een beleving. Er prijkt een inspirerende kaart van het Nationaal Park aan de winkelmuur, inclusief videobeelden van de Texelse natuur. Achterin is een interactieve, educatieve tuunwal geplaatst door Agrarisch natuur- en landschapsvereniging De Lieuw. Ook staat er een groot beeldscherm, waarop 24/7 tips en praktische informatie voor gasten wordt gecommuniceerd.

Feestelijke heropening
Op donderdag 15 september om 14.45 uur zullen voorzitter van de Raad van Toezicht dhr. Hans Schraders en wethouder dhr. Rikus Kieft samen met de overige toezichthouders van VVV Texel het pand officieel heropenen onder toeziend oog van alle TOP-leden die een bijdrage geleverd hebben aan deze verbouwing. Media, Tesselaars en eilandgasten zijn van harte uitgenodigd dit feestelijke moment mee te vieren.

Taart
Ook de rest van de dag is het feest. VVV Texel trakteert donderdag vanaf 10 uur elke 22e bezoeker op een heerlijke taart! Kom dus gezellig langs en ontdek de vernieuwde VVV Texel winkel!

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button