112

Getuigen gezocht overval eetcafé

Advertentie:

Hollands Kroon – De politie is op zoek naar een verdachte van een poging tot overval bij een eetcafé aan de Smidsweg in Anna Paulowna. 9 september rond 22.15 uur kwam een jongeman binnen gewapend met een mes. Hij bedreigde het aanwezige personeel en wilde geld hebben. Ook is een deel van de inboedel vernield met het mes. Niemand raakte gewond. De eigenaar heeft aangifte gedaan van het incident en hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

De politie heeft een zoekslag gemaakt in de omgeving doch zonder resultaat. Verder wordt een sporen- en buurtonderzoek uitgevoerd. De politie is op zoek naar getuigen. De verdachte betreft een man van ongeveer 18 jaar oud, 1.75 meter lang, stevig postuur, lichte huidskleur, in het zwart gekleed en met een zwart masker. De vluchtrichting en vluchtwijze is onbekend.

Heeft u iets gezien wat de politie verder kan helpen in het onderzoek bel dan 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de poging overval betrokken is dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button